"VUK JE BIO DEČKO ZA PRIMER" Drugovi mladića koji je preminuo posle batina - "Molili smo se da izdrži"

J.D.Lj.

14. 02. 2023. u 15:20

ISPRED zgrade u kojoj je živeo Vuk Vučković (20), u Ulici Zdravka Jovanovića u beogradskom naselju Žarkovo, juče su se okupili njegovi drugari iz kraja i škole, kao i brojne komšije koje i dalje ne mogu da veruju da je mladić preminuo.

ВУК ЈЕ БИО ДЕЧКО ЗА ПРИМЕР Другови младића који је преминуо после батина -  Молили смо се да издржи

Foto: N.Skenderija

- Vuk je bio dobar sin, brat, ortak  - kaže jedan od njegovih prijatelja. - Ma, bio je dečko za primer. Kulturan, fin, odmeren... Svi smo se molili da izdrži, majka, sestra, rodbina, drugovi. Nadali smo se da će se probuditi iz kome, biti operisan i oporaviti se. Ali izgleda da Bog bira one najbolje...

Kako saznajemo, Vuka život, nažalost, nimalo nije mazio:

- Kao dete je iznenada izgubio oca. O njemu, koji je možda tada imao tri-četiri godine, a Aleksandra je bila mlađa, brigu je preuzela majka. Radila je, čuvala njih, kao i baku i deku. Ma žena je sve učinila da Vuk i sestra ne osete odsustvo oca. Vaspitavala ih je da budu čestiti i pošteni ljudi. A Vuk je to sigurno i bio.

Drugovi mladića ne žele da pričaju o incidentu koji se desio na rođendanskoj proslavi.

Neki od njih su, kako kažu, takođe bili tamo, a neki ne. No, zbog istrage koja je u toku, za sada niko od njih neće ništa da govori. Čak izbegavaju da komentarišu da li je istina kako navode neki mediji da su se "pokačile" dve grupe momaka, jedni sa Miljakovca i drugi iz Žarkova, navodno zbog devojke.

BONUS VIDEO:

UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ: Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)