ZORAN KOJI JE NAŠAO TELO BEBE U ZAMRZIVAČU VEĆ DOŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU: Mrtvo dete bilo sakriveno u kesama možda i pola godine

Novosti online

20. 01. 2023. u 23:09

ZORAN M. (62) prijavio je u četvrtak da je u kući u Zemunu, dok je čistio stari zamrzivač, pronašao zamrznuto telo novorođenčeta, a policija zbog toga intenzivno traga za njegovom bivšom ženom L.M!

ЗОРАН КОЈИ ЈЕ НАШАО ТЕЛО БЕБЕ У ЗАМРЗИВАЧУ ВЕЋ ДОЖИВЕО СТРАШНУ ТРАГЕДИЈУ: Мртво дете било сакривено у кесама можда и пола године

Foto: I. Marinković

- Traga se za suprugom Zorana M. koja je njega i četvoro njihove dece sa kojima je živela u kući napustila prošle godine. On je rekao da ne zna gde mu je bivša supruga koja ih je napustila i da je nije video od kako je otišla - kaže izvor Kurira.

Zoran je ispričao da je telo detata pronaša u 6-7 kesa i umotano u peškir!

- Prvo sam pomislio da je vekna hleba, tako je izgledalo, a žena je znala ponekad da zamrzne hleb ili pogaču. Kad sam video šokirao sam se, odmah sam sve zavio i pozvao policiju - kaže nam Zoran i dodaje da bivšu suprugu nije video od maja meseca.

- Ona je otišla i nisam je viđao od tada. Policija je uzela moj DNK da utvrdi očinstvo jer smo samo ona i ja imali pristup zamrzivaču. Deca nisu nikada zalazila - kaže Zoran.

PRVO VIDEO GLAVU

Zoran je ispričao da je njegova žena imala običaj za zamrzne hranu pa je on dok je čistio zamrzivač odmotao peškir i kad je otvorio kese šokirao se!

- Prvo sam video glavu, a onda ručice i samo sam sve zamotao ponovo. Otišao sam u kuću kod dece. Jedva sam došao sebi da ništa ne primete - kađe nam Zoran i dodaje:

- Stariji sin je ubrzo došao kući, a njega sam čekao. Rekao sam mu šta sam video i zajedno smo pozvali policiju.

Zoran objašnjava da se trudi da bar dvoje mlađe dece koju ima zaštiti od jezivih detalja i prizora koje je on video.

Ne postoje saznanja da je osumnjičena, a i Zoran kaže da ne može da je optužuje, ali da mu je sve jako zbunjujuće te da samo želi da vidi rezultate obdukcije i DNK testa da bi znao kako dalje.

Prema njegovim rečima, L.M. nije bila trudna, a njihovo najmlađe dete ima 5 godina.

- Imala je problema, a koliko znam nije bila trudna. Uopšte mi nije jasno kako se sve ovo desilo - kaže naš sagovornik.

Zoran kaže da nije prvi put da se sa ženom rastavljao i na mnoge stvari je navikao, ali da će mu se ovako nešto desiti nije mogao nikada da pretpostavi.

VEĆ DOŽIVEO TRAGEDIJU

Komšije iz ulice za Zorana imaju samo reči hvale, dok o L.M. govore da ne žele ništa da kometarišu.

- Radan je i vredan, čovek radi kao limar, o deci brine najbolje što može. Zarađuje dovoljno da svi žive lepo i normalno, tako je i decu odgajio i ćerku udao. A žena mu je posebna priča - kaže nam komšija.

Kako objašnjava, Zoranova porodica nikada nije bila podstanar.

- Njegov otac se ovde doselio još 60-ih godina. A strašnu je tragediju doživeo kao mladić kad mu se majka obesila. Ovo mu nije trebalo - kaže nam komšija.

Podsetimo, Zoran K. sinoć je u starom zamrzivaču pronašao telo novorođenčeta dok ga je čistio:

- Majstor mi je rekao da treba da ga skroz sredim i sve povadim da bi radio normalno i mogao da se popravlja. Tada sam video i telo u kesama i peškiru.

ČIJE JE DETE?

Zoran kao poslednju mogućnost ostavlja i da je neko ostavio tuđe dete u zamrzivaču, ali mu to ne deluje nimalo realno.

- Nema ko to da uradi, jedino da priđe sa ulice i ostavi dete tu. Ko bi uopšte znao gde nam se nalazi zamrzivač? - kaže naš sagovornik.

Zamrzivač se nalazi u odvojenoj prostoriji kuće, te Zoran smatra da može svašta da bude u pitanju, ali ističe da koliko on zna, taj zamrzivač su koristili samo on i njegova bivša žena L.M.

Naložena je obdukcija koja će pokazati da li je u pitanju nasilna smrt i kako je do toga došlo.

Kurir.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu