"OTKAKO JE OTIŠLA, ŽENU NIJE SPOMINJAO" Komšinica čoveka koji je pronašao telo bebe u frižideru: Zoran je odličan otac

Novosti online

20. 01. 2023. u 11:26

VEST da je Zoran M. sinoć pronašao telo bebe u starom frižideru užasnula je komšije u maloj ulici u Zemunu.

ОТКАКО ЈЕ ОТИШЛА, ЖЕНУ НИЈЕ СПОМИЊАО Комшиница човека који је пронашао тело бебе у фрижидеру: Зоран је одличан отац

Foto: I. Marinković

Prema rečima žene koja živi u blizini kuće gde je otkriven horor, čovek koji je našao telo bebe je "uzoran i dobar roditelj".

 - On tu živi sa troje dece, najmlađa devojčica ima 4 godine, jedan sin je osmi razred, najstariji sin ima 23 godine, a ima još jednu ćerku koja se udala negde posle završetka osnovne škole i ne živi tu sa njima - počinje komšinica priču.

Ona dalje navodi da je Zoran odličan roditelj koji se brine o svojoj deci.

- Zoran radi kao majstor i montira oluke, odličan je otac! Vodi računa o deci, zaista nemam nijednu lošu reč da kažem o njemu. Vodi tu curicu u vrtić, divan je i kao komšija, stvarno je ceo život sa nama u dobrim odnosima - ispričala je potresena komšinica.

Kako kaže, Zoranova supruga i majka dece napustila ih je u maju prošle godine i od tada je niko nije video.

- Za nju nemam šta da kažem, on je nikad, otkako je otišla, nije spominjao. Sećam se da niko nije ni znao da je trudna sa najmlađom ćerkom, tek kada se porodila smo saznali - ispričala je žena.

Prema rečima komšinice, Zoran je starosedelac, a kuća u kojoj se dogodio užas sagrađena je još 1963. godine. Poznaje i Zoranovog oca, koji je preminuo pre dve godine.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a kako se nezvanično saznaje, njihove patrole će pokušati da nađu suprugu.

Sa lica mesta su uzeti dokazi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!