JETMIR SE DAO U BEG: Nakon što je ubio Ivanu, policija sumnja da se krije na nekom od ova dva mesta

Tanjug

19. 01. 2023. u 12:43

JETMIR G. (24) iz Crne Gore glavni je osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane K. u iznajmljenom stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine. Za njim je raspisana međunarodna poternica, ali ga policija u Crnoj Gori nije zatekla na adresi na kojoj je prijavljen.

ЈЕТМИР СЕ ДАО У БЕГ: Након што је убио Ивану, полиција сумња да се крије на неком од ова два места

Foto: Društvene mreže

- Policija je izašla na teren, ali osumnjičeni nije bio na adresi. Potraga se nastavlja, a Gočaj je sada na crvenoj poternici Interpola - kaže dobro upućeni izvor Kurira.

Prema rečima stručnjaka sa kojima smo razgovarali, postoje dva načina bekstva kojima je Jetmir mogao da se posluži.

- On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo i pretpostavlja se da je u pitanju zločin iz niskih pobuda, odnosno ljubomore, prema tome njega najverovatnije čeka doživotna robija - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Svestan toga, on je ili pobegao preko granice, najverovatnije na Kosovo i Metohiju, ili u Albaniju, ili se krije u manje pristupačnim predelima s obzirom na to da je vodič planinarima.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je otkrilo detalje ubistva. Kako navode, Jetmir je 12 dana pre nego što je Ivanu lišio života boravio u njenom stanu, a 23. decembra ju je ugušio prekrivši joj rukom usta i nos.

Pretpostavlja se da su bili u emotivnoj vezi, ali mnogi bliski njoj ne znaju ništa o njihovom odnosu.

- Ne verujem da su bili u vezi. Ivana ga je verovatno kao prijatelja ugostila jer takav odnos vlada među planinarima - rekao je Ivanin prijatelj nedavno za Kurir.

Njeno telo su pronašli članovi njene porodice dan kasnije, a ključni dokaz na kom će tužilaštvo temeljiti optužnicu je Jetmirov DNK ispod žrtvinih noktiju, što ukazuje na to da se Ivana branila od svog ubice.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024