"MOŽDA JE ANU TO UBILO" Drugarica Volšove otkriva potencijalni uzrok zločina

Novosti onlajn

19. 01. 2023. u 09:48

AMERIKANAC Brajan Volš iz Kohaseta kod Bostona, suprug Ane Volš koja je nestala u novogodišnjoj noći, optužen je za njeno ubistvo, a već je u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

МОЖДА ЈЕ АНУ ТО УБИЛО Другарица Волшове открива потенцијални узрок злочина

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Walshe

On se juče pojavio pred sudom, a Anina prijateljica Nataša Babuškina rekla je da se nada da će Brajan biti izveden pred lice pravde i kažnjen za ubistvo.

- Ana je bila ljubazna, lojalna prema Brajanu, Možda je to dovelo do njene smrti. Zvuči užasno što osećam olakšanje, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa - rekla je ona u izjavi za Foks njuz i dodala:

"Bila bi apsolutna strašna priča za njenu decu da ne znaju šta im se desilo sa majkom".

Kako je Nataša istakla, optužba za ubistvo može da dovede i do "zatvaranja slučaja".

- Policija mora da ima neke značajne dokaze kao što su testovi krvi. Zvuči užasno reći da se tome nadam, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa - kazala je ona.

Nataša je u uključenju kazala i da je Ana bila ljubazna, uvek je branila Brajana i bila previše dobra.

- Moj utisak o Ani je da je bila tako ljubazna. Ona je uvek branila Brajana, davala mu šanse. Bila je previše dobra. Možda ju je ta ljubaznost na neki način ubila - rekla je Nataša.

I još jednom istakla da ne treba da se zaboravi na njihovu decu.

Podsetimo, istražitelji tvrde da Brajan nije prijavio nestanak svoje supruge kako bi očistio dokaza.

- Sve vreme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara - naveo je tužilac.

Takođe, tužioci su rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Ani Volš gubi se svaki trag od 1. januara, kada je službeno krenula u Vašington. U okviru istrage uhapšen je suprug Ane Volš, Brajan Volš, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Pojavio se i dokument na kojem se vidi da je komšija Volšovih policiji javio da ima snimke sigurnosnih kamera koji mogu da budu od pomoći u istrazi.

- Tokom pretrage imanja policija je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož - saopštila je ranije policija.

"Nisam kriv", kratko se juče pred američkim Okružnim sudom izjasnio Brajan Volš, koji je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu, Anu Volš, a onda delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na deponiju u blizini kuće njegove majke.

Volšu su juče pročitani i navodi optužnice, koji detaljno opisuju na osnovu kojih dokaza su istražitelji upravo njega osumnjičili za ubistvo supruge čiji su nestanak prijavili poslodavci iz Vašingtona 4. januara. On je, inače, u svojoj izjavi ranije tvrdio da je suprugu poslednji put video 1. januara kada mu je navodno rekla da iznenada mora da se vrati na posao. Međutim, istražitelji su otkrili da je danima pokušavao da se na Guglu, na tabletu svog sina, informiše kako da prikrije zločin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)