RASKOMADAO TELO, PA GA SPAKOVAO U 10 TORBI: Detalji optužnice protiv Brajana Volša (FOTO)

Novosti onlajn

18. 01. 2023. u 16:21

BRAJAN Volš suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

РАСКОМАДАО ТЕЛО, ПА ГА СПАКОВАО У 10 ТОРБИ: Детаљи оптужнице против Брајана Волша (ФОТО)

Ana i Brajan, Foto Privatna arhiva

Tužiteljka su naveli šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao", "Da li soda bikarbona neutrališe miris mrtvog tela" kao i "Koliko dugo ostaju DNK tragovi".  Pretraživao je i koja „testera za nož je najbolje sredstvo za raskomadanje“?

Među ostalim rečima u pretrazi bilo je "možete li baciti delove tela", "šta čini formaldehid", "koliko traje DNK", "može li se otkriti nečiji identitet na osnovu delova tela", "šta se desi kada staviš telo u amonijak", "deset načina da se otarasite tela ako zaista morate".

Tužioci takođe kažu da je Volše otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepština za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio - krvave krpe, i njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

Tokom ispitivanja Brajan Volš je gledao u jednu tačku i treptao u trenutku dok je tužilac iznosio brojne dokaze slučaja.

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju. DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iz kuće njegove majke.

Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!