SAZNAO DA JE LJUBAVNIK NJEGOVE ŽENE? Novi detalji zločina u Kikindi – Zoltan ostavio kola nasred ulice, čekićem ubio Timotija (VIDEO)

R. Š.

03. 01. 2023. u 22:25

ZOLTAN M. (56) iz Ruskog Sela je godinama radio u inostranstvu. Saznao je da je njegova supruga E. M. dugo u vezi sa Timotijem Timom Z. (62), da je odlazila kod njega u Kikindu, a znala je i da prespava kod njega.

САЗНАО ДА ЈЕ ЉУБАВНИК ЊЕГОВЕ ЖЕНЕ? Нови детаљи злочина у Кикинди – Золтан оставио кола насред улице, чекићем убио Тимотија (ВИДЕО)

Foto_ R. Šegrt

I u noći između ponedeljka i utorka žena je prenoćila u Timinoj kući, a on ju je rano ujutro odvezao na posao, u pekaru u Ruskom Selu, gde je radila. To je Zoltan, očigledno znao, pa je sačekao Timu ispred kuće kad se vratio i tu ga ubio.

Ovo je nezvanični scenario zločina, nastao na osnovu priča komšija koji naslućuju da je to mogući motiv nezapamćenog zločina koji se jutros dogodio u Kikindi. Naime, Zoltan M. je jutros ubio Timotija Z. a zatim je u njegovoj kući izvršio samoubistvo, tako što se obesio u potkrovlju.

Ubistvo i samoubistvo, nezabeleženi do sada u Kikindi, dogodili su se rano ujutro u prigradskom naselju Železnički novi red, u kući u kojoj je Timotije godinama sam živeo, jer nije imao svoju porodicu pošto se nije ženio. Tela dvojice muškaraca pronađena su nekoliko sati kasnije, kada su se Timine komšije zabrinule što nije došao na uobičajenu jutarnju kafu kod njih, a nije odgovarao ni na njihove telefonske pozive i SMS poruke. A onda je komšinica V.K. primetila krv na ulaznim vratima i to rekla mužu.

- Družili smo se s Timom, zajedno pili kafu. I dan ranije smo bili zajedno, a i jutros je trebalo da dođe kod nas. Pošto ga nije bilo muž ga je pozvao telefonom, ali se nije javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Pozvala sam muža, a kada je on prišao bliže Timinoj kući i on je vido krv. Uznemirili smo se, nismo mogli ni da se setimo broja policije, pa smo pozvali komšinicu koja radi u policiji. Ona je obavestila policiju i brzo su došli. U kući su najpre našli mrtvog Timu, a onda u potkrovlju drugog čoveka – ispričala je uznemirena V.K. čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.

Komšije svedoče da je Zoltan u Železnički novi red došao automobilom i ostavio ga na sredini ulice. Do Zakićeve kuće je došao peške i tu sačekao suparnika Timotija, a onda ga svirepo ubio.

- Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda čak i više puta. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže drugi komšija.

U kući je, prema prvim saznanjima, pronađen nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored vc šolje pronađen čekić, takođe sa tragovima krvi. Policija je na tavanu kuće pronašla i drugog muškarca, obešenog o drvenu gredu. Na obući i odeći su bili tragovi krvi.

Policijska uprava u Kikindi nije izdala saopštenje povodom ovog zločina. „Novostima“ je samo potvrđeno da su u kući pronađen tela dvojice muškaraca, koji nisu u srodstvu. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, Uviđaj je trajao do kasno popodne, kada su tela izneta iz kuće Timotija Z. Tužilaštvo je naredilo obdukciju tela dvojice muškaraca zbog čega su poslata u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

BONUS VIDEO - UHAPŠENA DVOJICA TERORISTA SA FRANCUSKE POTERNICE: Policija upala u kamp za migrante kod Subotice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)