ZAKAZANA TUČA I VERBALNO MALTRETIRANJE: Evo šta je prethodilo nesreći u Bačkoj Palanci

Novosti onlajn

03. 01. 2023. u 17:02

U CENTRU Bačke Palanke, sinoć oko 23 sata došlo je do tuče u kojem je povređen mladić (16), a kako prenose mediji, reč je o zakazanoj tuči 16-godišnjaka, jednog iz Futoga, a drugog iz Bačke Palanke.

ЗАКАЗАНА ТУЧА И ВЕРБАЛНО МАЛТРЕТИРАЊЕ: Ево шта је претходило несрећи у Бачкој Паланци

Foto: Anspleš

Prema pisanjima medija, osumnjičeni J. E. (16) iz Bačke Palanke maltretirao je tokom dana oštećenog P. B. (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru.

Prema njegovim rečima, prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su, kako navodi, posmatrali njihovi prijatelji.

Hitna pomoć i policija se ubrzo našla na licu mesta, a povređeni mladić je prevezen u Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Napadač je odmah lišen slobode, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

- Maloletnik je zadobio teške telesne povrede u predelu grudi, opasne po život. Stabilan je i svestan. Nalazi se jedinici Intenzivne nege - kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Delo je okvalifikovano kao krivično delo teške telesne povrede, a s obzirom da se radi o maloletnim osumnjičenom on će sutra u redovnom postupku biti saslušan.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)