JECAJI I SUZE U KUĆI UBIJENOG ČOVEKA: Nenad za sobom ostavio ucveljenu suprugu i troje dece (FOTO)

Игор Митић
Igor Mitić

28. 12. 2022. u 15:08

IZ kuće ubijenog Nenada Stanojevića u selu Konjino, u okolini Lebana, odjekuju kuknjava i lelek članova ove nesrećne porodice.

ЈЕЦАЈИ И СУЗЕ У КУЋИ УБИЈЕНОГ ЧОВЕКА: Ненад за собом оставио уцвељену супругу и троје деце (ФОТО)

foto: I.Mitić

Njegova supruga je nema od bola. Pozlilo joj je, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

- Pustite me. Hoću da idem sa njim. Meni nema života bez njega – jedva izgovara ova ucveljena žena koju pokušavaju da umire članovi porodice i prijatelji.

Oni su tu kako bi ovoj nesrećnoj porodici pomogli da pripreme Nenadovu sahranu.

Neutešne su i Nenadove ćerke Jovana (28) i Kristina (25) a, kako kažu, sa gubitkom oca najteže se suočava njihov brat Lazar (19) koji ne prestaje da plače i ne izlazi iz svoje sobe.

Nenadove ćerke pričaju da ne mogu da veruju šta su doživele, a još veću nevericu stvara činjenica da je ubistvo njihovog oca, kako se sumnja, organizovao njegov radnik M. P. sa kojim je poslednjih godina delio i dobro i zlo.

- On je, sa svojim bratom, radio kod mog oca koji je tokom leta prodavao drva za ogrev. Radili su i druge poslove na seoskom imanju. Brao je maline. Uvek je bio više nego ispoštovan. Zajedno sa nama je i jeo i pio. Moj otac ga nije odvajao od nas. Čak mu je davao da vozi jedan od naših automobila i trudio se da se o njega, ni na koji način, ne ogreši – pričaju dve mlade žene dok grcaju u suzama.

foto: privatna arhiva

Nenad Stanojević

Nenad je znao šta znači nemati i valjda je zato imao razumevanje za one koji sada imaju manje od njega. Celog života je vredno radio kako bi se skućio i svojoj porodici obezbedio bolji život.

- Majka i otac su ovu kuću podigli iz zemlje i peska. Imali smo tri sobe koje prokišnjavaju i dva kreveta gde smo svi spavali. Naši roditelji ne znaju šta je odmor i more. Nisu birali poslove samo da bi nama bilo bolje. Spremali su se da nas dočekaju da zajedno proslavimo Novu godinu, a evo šta nas je snašlo – pričaju Nenadove ćerke.

foto: I.Mitić

Porodično domaćinstvo Nenada Stanojevića

Pre dva dana, u popodnevnim satima, Nenad je sa jednim porodičnim prijateljem i sa osumnjičenim za podstrekivanje na njegovo ubistvo krenuo u šumu kako bi, pred Božić, obezbedio hrastove grane za pravljenje Badnjaka čime se njegova porodica takođe bavila.

Kada su stigli u šumu, u ataru sela Goli Rid, Nenadov prijatelj i M. P. su otišli na jedan, a nesrećni čovek na drugi kraj šume. Posle izvesnog vremena začuo se pucanj, a Nenad je zatečen kraj gomile hrastovih grana koje je u međuvremenu posekao.

- Isprva se nije videlo da je povređen, pa se naš porodični prijatelj našalio sa njim i pitao ga zar je baš tu rešio da spava. Tek kada je prišao shvatio je da je moj otac mrtav – kaže jedna od njegovih ćerki.

Nesrećni čovek je navodno pogođen s leđa, u predelu vrata, a delići metka iz lovačke puške ostavili su ozbiljne povrede usled kojih je preminuo na mestu.

Za ovo mučko ubistvo osumnjičen je T. P. (77), iz okoline Lebana. On je, kako se sumnja, na nagovor svog unuka, skriven u žbunju, ispalio hitac iz lovačke puške. Policija je, posle intenzivne istrage, uspela da rasvetli ovo ubistvo i da uhapsi dedu i unuka. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE: Prvi susret Nikole Nedeljkovića sa porodicom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)