NOVI DETALJI PUCNJAVE U KOŠUTNJAKU: U sačekušu sa maskom, policija aktivirala operaciju "Vihor"

E. H.

12. 11. 2022. u 19:47

BEOGRADSKA policija intenzivno traga za napadačem koji je u petak uveče u Ulici kneza Višeslava na Košutnjaku u Beogradu ranio Dejana V. (47) u noge.

НОВИ ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У КОШУТЊАКУ: У сачекушу са маском, полиција активирала операцију Вихор

Foto: Novosti

Policija je nedugo po napadu sprovela akciju "Vihor", a u istragu je uključeno i Više tužilaštvo. Kako saznajemo Dejan V. je pio piće u balonu za mali fudbal sa braćom Nenadom i Predragom Asanovićem, u javnosti poznatim kao braća Bambalić koji su i vlasnici tog balona.

- Dejan je izašao napolje da opere auto, a pri povratku u balon prišao mu je napadač i u njega ispalio više projektila - navodi za "Novosti" izvor blizak istrazi. - Napadač je nosio hiruršku masku. Nakon pucnjave je sa još jednom osobom pobegao u pravcu Šumarskog fakulteta.

Dejan V. je, kako saznajemo, zadobio teške telesne povrede opasne po život i nalazi se u bolnici. Njega su do Urgentnog centra prevezla dvojica prijatelja, a prema nezvaničnim informacijama, jedan od njih je Nenad Asanović.

Više javno tužilaštvo koje istražuje ovaj napad naložilo je, pored ostalog, da im se dostave snimci kamera sa svih objekata u okolini lica mesta.

Nakon što je Dejan V. upucan i prevezen u bolnicu, na mesto napada stigao je veliki broj pripadnika MUP koji su obavili uviđaj. Oni su pronašli osam čaura ispaljenih iz vatrenog oružja.

Foto P. Mitić

SLIČAN NAPAD NA ISTOM MESTU

FUDBALSKI menadžer Nenad Asanović, poznatiji kao jedan od braće Bambalića, ranjen je 28. aprila 2015. gotovo na istom mestu ispred balona za fudbal na Košutnjaku.

Tada je na Asanovića pucao nepoznati u crnoj jakni sa kapuljačom na glavi, koji ga je sačekao, najverovatnije skriven u obližnjem žbunju.

Kako je pisala štampa, Asanović je do balona došao svojim vozilom BMV X3 i otišao do kafića u kome je sedeo. Posle popijenog pića Nenad je ustao i krenuo do parkiranog automobila koji se nalazio na oko 30 metara od samog kafića, a tada je prema njemu počeo da trči nepoznati napadač u crnoj jakni s kapuljačom na glavi. On je ispalio 4-5 hitaca iz pištolja u njega. Dva hica su Asanovića pogodila u nogu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere