VOZIO SA 2,79 PROMILA I VREĐAO POLICAJCE: Policija u Braničevskom okrugu sankcionisala bahate vozače

D. N.

03. 10. 2022. u 14:19

U REDOVNOJ kontroli saobraćaja sprovedenoj tokom prethodnog vikenda u Braničevskom okrugu, policija je iz saobraćaja isključila trojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

ВОЗИО СА 2,79 ПРОМИЛА И ВРЕЂАО ПОЛИЦАЈЦЕ: Полиција у Браничевском округу санкционисала бахате возаче

D.N.

U Velikom Gradištu zaustavljen je vozač „poršea“ (26) koji je vozio sa 2,79 promila alkohola u organizmu, a potom vređao policajce.

Patrola je u Požarevcu zaustavila i dvojicu vozača (21) i (42) koji su upravljali „tojotom“ i „fordom“ sa 2,04 i 1,50 promila alkohola u organizmu. U Petrovcu na Mlavi iz saobraćaja je isključen vozač „pežoa“ (22) koji je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom i u vreme kada mu je to zabranjeno, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i sa 1,60 promila alkohola u organizmu.

Sudija za prekršaje ovom vozaču je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 130.000 dinara, 18 kaznenih poena i meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od godinu dana. Protiv vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO - Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodisnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili