ZAKAZANA SAHRANA VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA: Evo kada i gde će biti ispraćen Jovan Vukotić

Novosti online

26. 09. 2022. u 11:28

JOVAN Vukotić, vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, sutra bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori, pišu mediji.

ЗАКАЗАНА САХРАНА ВОЂЕ ШКАЉАРСКОГ КЛАНА: Ево када и где ће бити испраћен Јован Вукотић

Foto: Arhiv VN

Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mesto Čevo, kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića koji je ubijen 2019, pišu mediji.

 - Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti, iz razloga bezbednosti. Međutim, u Kotoru je procurila informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču - otkriva izvor.

On podseća da je i pre nešto više od tri godine na tom mestu, uz velike mere obezbeđenja, sahranjen i Vukotićev otac Veselin.

 - Sinovi tada nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju oca, Jovan Vukotić jer je bio u pritvoru, a njegov brat Igor jer je u bekstvu. Ocu su dali čitulje u novinama. Ne očekuje se dolazak Igora Vukotića na sahranu brata. Priča se da će se sahrana obaviti u krugu porodice - dodaje.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača.

Napadači, koji su uhapšeni 16. septembra, prišli su im na motoru i u njega ispalili četiri hica.

Supruga i dete, prošli su bez povreda, ali Vukotiću nije bilo spasa.

 - Samo osam dana kasnije, turska policija je uhapsila 12 osumnjičenih i sklopila celokupan mozaik zločina. Među uhapšenima su crnogorski državljani Radoje Živković zvani Žuti, rođak vođe kavčana Radoja Zvicera, kao i Radoje Zdravko Perunović. Kako su turski istražitelji otkrili, oni su 1,5 miliona evra platili turskoj mafiji koja je likvidirala vođu škaljarskog klana - podseća izvor.

Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!