NOVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD INĐIJE: Meštani progovorili o "devijaciji" - svaki dan se neko tu čukne (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2021. u 11:21

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.45 časova na putu Inđija–Beška poginuli su vozač audija A4 S. N. (33) i njegov suvozač J. R. (68), obojica iz Beške, dok su dve osobe povređene i prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

НОВИ ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД ИНЂИЈЕ: Мештани проговорили о девијацији - сваки дан се неко ту чукне (ФОТО)

Foto: Instagram/192_rs

U ovoj saobraćajki su učestvovala četiri vozila, od kojih su dva sletela sa puta. Na teren su odmah izašli policija, vatrogasci i ekipa inđijske Hitne pomoći, čiji su lekari samo mogli da konstatuju smrt vozača i putnika u audiju, dok zdravstveno stanje povređenih koji su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu još nije poznato, piše Blic.

Policija i dalje vrši uviđaj na toj deonici puta poznatoj kao "devijacija", a prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage do nesreće je došlo zbog slabe vidljivosti i neprilagođene brzine uslovima na putu.

Foto: Instagram printscreen/192_rs

Meštani Inđije kažu da je raskrsnica devijacije i magistralnog puta najveća crna tačka u tom mestu. Samo bi kružni tok, dodaju, rešio problem.

- Svaki drugi dan ovde se bar neko čukne, a često se dese i ovako tragični slučajevi sa smrtnim ishodom - kaže Ognjen iz Inđije i dodaje:

- Raskrsnica nije dobro označena, ni osvetljena, noću je posebno opasno jer se ništa ne vidi, ali ništa bolje nije ni danju. Problem je što vozači sa devijacije često ne primete ili ne reaguju na znak stop, misle da su na glavnom putu kada se uključuju na magistralni koji ima prednost. Preglednost na rasksnici je tragična. Tako najčešće dolazi do nesreće. Krajnje je vreme da se taj put sredi i obeleži kako treba, on je jedan od najopterećenijih puteva u čitavoj Srbiji i sramota je da ovako izgleda.

Foto: Instagram printscreen/192_rs

Podsetimo, ovo je druga saobraćajka koja se dogodila u opštini Inđija za manje od 24 sata u kojoj ima poginulih osoba.

Juče su nadomak Maradika poginula dva muškarca prilikom sudara kamiona i automobila. Živote su izgubili Č. Ć. iz Maradika i S. V. iz istog mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!