RADNICA I DALJE U ŠOKU: Detalji jezive pljačke u Beogradu - nasrnuo nožem na ženu lim je ušao u radnju

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 16:45

DVA dana nakon pljačke trafike u Balkaskoj ulici, radnica kojoj je muškarac vitlao ogromnim nožem ispred lica i dalje je u šoku zbog napada, zbog kog je gotovo izgubila glas.

РАДНИЦА И ДАЉЕ У ШОКУ: Детаљи језиве пљачке у Београду - насрнуо ножем на жену лим је ушао у радњу

Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, u sredu je oko 21 čas u trafiku u Balkanskoj ulici broj 36 upao napadač naoružan velikim nožem i opljačkao je radnicu, a snimak brutalne krađe pojavio se i na društvemim mrežama.

Iako je u ulici bilo puno prolaznika, napadača to nije sprečilo da pokuca na vrata prodavnice, koja su bila zaključana, i da odmah s vrata poviče "pljačka, pljačka" i napadne ženu koja se zatekla u prodavnici.

- Trafiku je otvorio M. N. pre nekih pet, šest meseci, a to veče je mjaka njegova bila, pomagala je - započeo je priču za "Blic" vlasnik jednog od susednih lokala u Balkanskoj ulici i prijatelj mladića i njegove majke:

- Zaključala je vrata, a kad je kucnuo pomislila je možda da nekome treba pomoć, da pita za ulicu, da je neko od drugara njenog sina ili supruga, nije joj nakraj pameti bilo da mladić nosi nož i da će da je napadne. Kroz ulicu je prolazilo dosta ljudi.

Nasrnuo čim je ušao

Prema njegovim rečima, a i kao što je snimak kamere iz objekta pokazao, muškarac je odmah narsnuo na S. N.

- Kako je ušao, krenuo je nožem na nju, a stajao je na vratima, ona je samo želela da pobegne, ali nije mogla, uhvatio je. Borila se s njim, gurali su se, mada se i vidi, ona se saginje, htela je da se provuče ispod ruke, da pobegne - priča sagovornik i objašnjava:

Kako kaže, prijateljica mu je ispričala da joj nije bila namera da ga spreči da je opljačka, već samo da sačuva glavu.

- Ma kakve pare u takvoj situaciji - kaže.

Kada je pokupio sve što je bilo u kasi, lopov je pobegao.

- Ona je bacila na pult pare i samo je čučnula - navodi i dodaje da napadaču nije videla lice, jer je nosio masku, a na glavi je imao kapuljaču.

Žena je, kako kaže, pretrpela neverovatan šok.

- Dva dana smo na vezi, čujemo se, a ona je od tog straha praktično izgubila glas, ne može da govori, šapuće, jedva. Nije dobro... Veliki je stres preživela - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, iako je prolaznika bilo, a žena je glasno vikala, borila se s napadačem i dozivala pomoć, niko joj nije pritekeo u pomoć.

- Morali su da je čuju, prolaze ispred ljudi, ali niko da pomogne, prolaznici, komšije, niko. Bilo je ljudi - tvrdi i objašnjava da je ženi tek kada je sve prošlo pomoć ukazao jedan od prolaznika:

Od naših niko, pomogao je jedan stranac

- Ušao je jedan stranac, eto, on joj je posle pomogao, smirio je. Srećom, lekar je taj čovek, pa je znao da joj ukaže pomoć.

M. N, vlasnik trafike i sin napadnute žene, nije želeo da govori za medije.

- Nisam bio tu kad se sve dogodilo, šta je bilo vidi se na snimku. Osakatili su ženu, eto - kratko je naveo mladić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024