OTAC NE ZNA DA MU JE SIN (15) U ZATVORU: Sahranjen starac koga je kod Babušnice unuk ubio čekićem

E. H.

04. 10. 2021. u 20:09

MALOLETNOM D. A. (15), koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uveče u babušničkom selu Kaluđerovo udarcem čekićem u glavu usmrtio svog dedu po majci Sretena A. (69), sudija za prethodni postupak odredio je pritvor. Mediji su preneli da je ubistvu prethodila svađa između dede i unuka.

ОТАЦ НЕ ЗНА ДА МУ ЈЕ СИН (15) У ЗАТВОРУ: Сахрањен старац кога је код Бабушнице унук убио чекићем

Sreten A. i mesto ubistva

Nesrećni čovek sahranjen je u ponedeljak, a niko od meštana sa kojima smo u ponedeljak razgovarali nije znao da nam kaže šta se tačno te večeri desilo u mahali, niti šta bi mogao da bude motiv ubistva.

Kuća u kojoj se odigravala drama nalazi se na obodu sela i nedaleko od osnovne škole u Babušnici, a većina meštana je te večeri bila na svadbi u kući jednog komšije.

Da se nešto događa u njihovom naselju, mnogi su shvatili tek kada se pojavila policija.

- Stvarno nemamo pojma šta se dešavalo. Svi smo bili na svadbi na drugom kraju mesta. Oni nisu odavde. Pre desetak godina su došli iz Vlasotinca, gde je danas sahranjen onaj starac. Znamo samo da osim ovog dečaka, koji je počinio ubistvo, sa njegovom majkom žive još dva deteta, koja su mlađa od njega. Deda, koji je ubijen, takođe je iz Vlasotinca. Ovo dete, koje terete za ubistvo, pohađa prvi razred srednje škole i odrastao je uz očuha, a otac mu je negde u Bosni i Hercegovini. Ne verujemo da zna za ovaj slučaj, odnosno da mu je sin u zatvoru - rekla nam je jedna starija žena.

Majka osumnjičenog dečaka i ostali bliski srodnici u ponedeljak su bili na sahrani u Vlasotincu, a kuću nadomak Kaluđereva, čuvali su poznanici koji novinarima nisu dozvoljavali da snimaju.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri