UHAPŠEN ZBOG NAPADA SEKIROM U UŽICU: Policija privela begunca s „nanogicom“ (FOTO)

N.J.

28. 07. 2021. u 15:08

POSLE brutalne tuče u užičkom naselju Krčagovo, koja se dogodila u ponedeljak u večernjim časovima, stanje povređenog D.M. (35) je stabilno, njegov brat M.M. (33) je saslušan, a dvojica muškaraca iz suparničkog „tabora“ - B. Č. I S.T. su privedeni, jedan odmah posle incidenta a drugi posle dana i po policijske potrage.

УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА СЕКИРОМ У УЖИЦУ: Полиција привела бегунца с „наногицом“ (ФОТО)

Foto: N.J.

Teško povređeni D.M. je u tuči zadobio udarce drškom sekire u glavu i telo, povrede mu je naneo S.T. koji se tereti za ubistvo u pokušaju.

- D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo, na Kapetanovinu. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jedni jaku petardu. Vikali su „gde je Boki“, misleći na B.Č. Zatim su B.Č. i S.T. izašli na ulicu sa sekirama. Posle psovki i gađanja raznim predmetima, komešanja i guranja, S.T. je zamahnuo sekirom udarivši D.M. drškom posred čela. Bilo je užasno - kažu za „Novosti“ stanovnici Kapetanovine.

Foto: N.J.

 

D.M. je sa teškim povredama glave prebačen najpre u užičku bolnicu, a zatim u Kragujevac, njegov brat je najpre zbrinut u hitnoj pomoći, a zatim je saslušan.

B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo, od ranije su poznati policiji. S.T. inače ima nanogicu, u trenutku incidenta nalazio se u kućnom pritvoru zbog ranije izvršenih krivičnih dela.

B. Č. (20)iz Užica, na teret se stavlja osnov sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)