"I MAKSIMALNA KAZNA JE MALA - MENI DETETA NEMA": Potresna izjava majke malog Andreja (12) nakon izlaska iz sudnice (VIDEO)

J.Ć.

26. 03. 2021. u 14:41

MAJKA dečaka Andreja P. (12) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Medijana u Nišu 04. januara 2021. godine po prvi put se, nakon stravične nesreće, obratila medijima. Ona je nakon prvog ročišta rekla da očekuje da optuženi Nemanja S. (19) dobije maksimalnu kaznu.

И МАКСИМАЛНА КАЗНА ЈЕ МАЛА - МЕНИ ДЕТЕТА НЕМА: Потресна изјава мајке малог Андреја (12) након изласка из суднице (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva/J.Ć.

- Očekujm da gospodin koji je izvršio dvostruko ubistvo dobije maksimalnu kaznu i to da bude više od 8 godina. Idemo na to da bude 12 godina, kao što je rekao moj branitelj. 

- Po meni je i to čak premalo, zato što za 12 godina će uz dobro vladanje da izađe ranije, ali šta je tu je. I tom presudom bih bila zadovoljna. Lično ja kao osoba ne mogu da budem zadovoljna jer mi deteta nema. Što se tiče odbrane okrivljenog, on iznosi neke gluposti. Mislim da će pravda biti zadovoljena, u neku ruku - rekla je majka dečaka.

Podsetimo, danas je u Nišu počelo suđenje za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 04. januara 2021. godine u kojoj su poginuli Andrej P. (12) i Dejan I. (48). Optuženi vozač "audija" Nemanja S. je danas pred sudom rekao da smatra da nije kriv za nesreću.

- Smatram da nisam kriv za delo koje mi se stavlja ma teret. Ne osporavam da je do nesreće došlo, ali nisam kriv, što ću objasniti u iznošenju odbrane - rekao je on u prvom obraćanju pred sudom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)