VEŠTACI O SLUČAJU DOKTORA SA VMA: U Trećem osnovnom sudu u Beogradu nastavlja se suđenje hirurgu Nikoli Ostojiću

J.D.Lj.

03. 12. 2023. u 16:41

U TREĆEM osnovnom sudu u Beogradu sutra će, saslušanjem veštaka i preostalih svedoka, biti nastavljeno suđenje doktoru Nikoli Ostojiću, hirurgu sa VMA, koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno nad suprugom Ivanom Ostojić.

ВЕШТАЦИ О СЛУЧАЈУ ДОКТОРА СА ВМА: У Трећем основном суду у Београду наставља се суђење хирургу Николи Остојићу

Foto: Instagram

Na prethodnom pretresu prošlog meseca, svoje izjave dali su policajac koji je kritične večeri došao po pozivu u kuću Ostojića. On je rekao da ne zna detalje onoga što je prethodilo svađi između supružnika, te da je samoprofesionalno reagovao.

Takođe, svedočio je i brat oštećene Ivane. On je ponovio svoje tvrdnje iz istrage.Naime, rekao je da mu se sestra preko telefona žalila na supruga, a da ga je kritične večeri pozvala i rekla da trpi nasilje i da je brutalno pretučena. On je otišao do sestrine i zetove kuće, odakle su kasnije pozvani policija i Hitna pomoć, koji su Ivanu, sa teškim povredama, prevezli u bolnicu.

Inače, doktor se, uprkos svim naporima branilaca, kao i zahteva oštećene supruge, da bude pušten iz pritvora, bar zbog dece kojima mnogo nedostaje, od hapšenja u februarui dalje nalazi iza rešetaka i lošeg je zdravstvenog stanja.

Doktor Ostojić je, podsetimo, u svojoj odbrani pred sudom priznao delo, ali samo delimično. Izrazio je i veliko kajanje, tvrdeći da je ono što je učinio bila i posledica njegovog lošeg zdravstvenog stanja i lekova koje je konzumirao. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)