UBICI LUKE ŽIŽIĆA SE SUDI ZA JOŠ JEDNO UBISTVO: Stefan Milašinović optužen za ubistvo Nikole Zečevića u Kragujevcu

S. J. M.

21. 11. 2023. u 13:23

PROTIV Stefana Milašinovića (24), koji je nedavno osuđen na 20 godina zatvora za ubistvo Luke Žižića 28. aprila 2022. godine na Novom Beogradu, podignuta je optužnica za još jedno ubistvo. Sada će mu se suditi u Višem sudu u Kragujevcu za ubistvo Nikole Zečevića 12. februara 2022. godine i nedozvoljeno nošenje oružja.

УБИЦИ ЛУКЕ ЖИЖИЋА СЕ СУДИ ЗА ЈОШ ЈЕДНО УБИСТВО: Стефан Милашиновић оптужен за убиство Николе Зечевића у Крагујевцу

Foto: Novosti/Fejsbuk

Zečević je ubijen nedaleko od vile "Jelena", čiji je bio vlasnik. Na trotoaru mu je sa leđa pritrčao ubica sa fantomkom na glavi i ispalio više metaka u njega. Kada je pao, pucao mu je i u vrat, što ga je dokrajčilo. Zečević je preminuo na putu ka bolnici, a ubica je pobegao u pravcu iz kojeg se i pojavio. Inače i Zečević je bio osuđivan i "ležao" je u zatvoru zbog ranjavanja jednog mladića u Kragujevcu.

Milašinović je u Beogradu bio optužen za teško ubistvo Žižića i tužilaštvo je tražilo kaznu doživotnog zatvora, ali ga je Viši sud prvostepeno osudio ipak za blaže delo. On je priznao to ubistvo, s obzirom na to da je snimljen, identifikovan i da je na mestu zločina ostavio brojne DNK tragove. U kafić koji je držao Luka Žižić ušao je u radničkom odelu, sa hirurškom maskom na licu i rukavicama na rukama i učtivo zamolio da ode u toalet. Tada je osmotrio gde je Luka i onda izašao. Vratio se posle dva minuta, prišao Lukinom stolu i u njega ispucao najmanje sedam metaka. Pogodio ga je u glavu, vrat, telo. Lukin brat i prijatelji su ga napali i savladali, skinuli mu masku, oteli pištolj, ali je uspeo da se izmigolji i pobegne. Uhapšen je sedam dana kasnije u brvanari u Kraljevu gde se krio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)