SUĐENJE ZA UBISTVO AMERIKANCA: Veštaci nisu došli

S. J. M.

25. 07. 2023. u 14:45

SUĐENjE petorki optuženoj za teško ubistvo Amerikanca Glin Gevin Kampa odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer na suđenje nisu došli veštaci sa Instituta za sudsku medicinu i Biološkog falulteta. Novo ročište zakazano je za početak oktobra.

СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО АМЕРИКАНЦА: Вештаци нису дошли

Foto Novosti

Marko Đorđević, Vladimir Đorđević, Jelena Maričić, Ljubomir Kojić i Božidar Radojčić okrivljeni su da su 4. maja 2021. godine na smrt pretukli Kempa u kući na Zvezdari. Oni su na sudu delimično priznali krivicu, ali su okrivljivali i jedni druge.

Prema optužnici oni su pili votku kod Sebilj česme u Skadarliji, kada im je prišao Kemp i dao novac da se kupi još alkohola i ostao sa njima da pije. Potom su otišli u kuću Vladimira Đorđevića na Zvezdari, gde su od Amerikanca tražili pare, ali ih on nije imao kod sebe, već je rekao da će ih sutra podići. Onu su ga tu noć tukli rukama i nogama, sekirom i vagom sve do zore, kada su shvatili da se ne pomera. Ujutru su zvali policiju i tvrdili da su ga našli kako leži na ulici i uvukli ga u kuću da mu pomognu.

Svi okrivljeni se terete da su Kempa ubili iz koristoljublja i već dve godine se nalaze u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)