IZGUBIO SE NA PUTU DO MAJKE: Evo šta je sve slagao muž Ane Volš

Novosti Onlajn

09. 01. 2023. u 21:25

BRAJAN Volš (46), suprug Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, danas je izveden na sud i tužilac je iznosio optužbe na njegov račun.

ИЗГУБИО СЕ НА ПУТУ ДО МАЈКЕ: Ево шта је све слагао муж Ане Волш

Foto: Fejsbuk

On je trenutno optužen za krivično delo “ometanje policijske istrage”, a ne za potencijalno ubistvo iako je u podrumu njihove kuće pronađen nož kao i krv. Anin muž Brajan Volš je uhapšen u nedelju uveče zbog ometanja policijske istrage. Prilikom privođenja, Brajan se smejao što je mnoge iznerviralo i povećalo sumnju da ju je on možda ubio.

Prema sudijskim spisima, Brajan je rekao na današnjem saslušanju da je na dan Nove godine išao do svoje majke u posetu, ali da se izgubio i da mu je trebalo da stigne kod nje više vremena nego inače. Njegova majka živi u mestu Svampskot (Swampscott).

Dalje, on je prve nedelje januara navodno trebalo da odveze decu u školu između 8.30 i 10 časova prepodne i da ih pokupi iz škole između 15.15 i 18.45 časova, piše “Boston News”. Međutim, on je u nedelju 1. januara bio van kuće u periodu od 15 do 21 čas. Navodno je išao po svoju majku koja je tada imala operaciju katarakte.

On je naveo da je njegova majka bila u mogućnosti da sama ode kuće nakon završene operacije, pa je iskoristio to vreme da završi kupovinu hrane u gradu. Istražitelji su utvrdili da nema dokaza o ovim tvrdnjama Brajana Volša i ustanovljeno je da je slagao istražne organe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)