DETALJAN POSTUPAK MASAKRIRANJA: Belivuk sekirom odvajao glavu i stopala Veličkovića

N.B/Z.U.

29. 11. 2022. u 12:34

SRĐAN Lalić je tokom svedočenja opisao i kako je izgledalo ubistvo Gorana Veličkovića Goksija i koliko je vremena trebalo za uklanjanje tela.

ДЕТАЉАН ПОСТУПАК МАСАКРИРАЊА: Беливук секиром одвајао главу и стопала Величковића

Foto: ATA Images/Privatna arhiva

- Ja sam to prvi put video kod ubistva Gorana Veličkovića. Proces je bio vrlo jednostavan. Jedno lice, u ovoj situaciji Belivuk, baratao je sa sekirom, odvajao glavu, stopala. Dvoje su pomagali, velikim nožem prave kao vođice po telu, kako bi moglo lakše da se odvoji sekirom i tako se usitnjavaju udovi. Organi se odlažu u odvojeni džak, sa sekirom se usitnjava torzo i na kraju i glava. Pre toga se nožem skida koža sa glave kako ne bi kosa pravila zastoj u mašini i svi ti usitnjeni delovi koji budu veličine 20 sa 20 centimetara otprilike budu odloženi u tri plastične kade i to se provlači kroz mašinu i melje. Sadržaj se odlaže u providne PVC džakove, a zatim u druge džakove - ispričao je Lalić.

Na pitanje šta podrazumeva čišćenje prostorija i uklanjanje tragova Lalić kaže:

- Pri svakom ubistvu se stavljala nova folija u cilju zaštite prostorije. Prilikom nekih ubistava su ostali tragovi na zidu. Kada bi se završilo sa usitnjavanjem tela, svi najloni bi se stavljali u džak, a zatim bi se crevom ispirao pod prostorije, preko slivnika bi se stavljala mrežica, kako bi se nešto krupno što nije uklonjeno zadržalo tu, da se ne zaglavi.

Lalić je potom opisao kako je izgledao postupak bacanja džakova sa telima.

- Uvek smo kretali kolima, onda bismo stali na jednom delu puta, pola sata hoda do reke i tu je bilo jedno mesto gde može plitko da se uđe u reku, zatim bi se džak pocepao skalpelom i sadržaj bi bio prosut. U tom delu je reka malo brža. Onaj ko ulazi u reku bi bio vezan konopcem, a drugi bi ga držao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)