IZAZVALI TUČU U LUNA PARKU: Tužilaštvo predložilo šest meseci zatvora za učesnike u nasilničkom ponašanju

J. D. Lj.

27. 06. 2022. u 14:53

OSNOVNO javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Đ. S. i J. S. zbog postojanja opravdane sumnje da je svaki ponaosob izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

ИЗАЗВАЛИ ТУЧУ У ЛУНА ПАРКУ: Тужилаштво предложило шест месеци затвора за учеснике у насилничком понашању

Foto: pihels

Oni se terete da su 24. 8. 2021. godine grubim vređanjem, zlostavljanjem i vršenjem nasilja i izazivanjem tuče značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir.

Nakon obraćanja oštećenog D. P. da ne bacaju limenke i flaše u pravcu luna parka i da ne koče naglo automobilom kod tobogana gde su deca, oni su metalnim šipkama i palicama u luna parku, gde je bio okupljen veliki broj ljudi i dece, udarali oštećenog D. P.

Svojim ponašanjem značajnije su ugrozili spokojstvo građana koji su boravili u luna parku i time remetili javni red i mir, zbog čega je OJT u Pančevu predložilo da se Đ. S. i J. S. svaki ponaosob osudi na šest meseci zatvora.

BONUS VIDEO:

BRAT RADNIKA NASTRADALOG U "ŽUPI": U neverici smo, bio je pošten i dobar domaćin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!