TUKLI BRAĆU ZBOG ZVEZDINE MAJICE: Određen pritvor N. S. I S. M. koji su izazvali incident na stajalištu u Borči

Š. M.

25. 06. 2022. u 09:11

MUŠKARCI N.S.(22) i S.M.(25) odlukom Prvog javnog tužilaštva zadržani su u pritvoru zbog osnovane sumnje da su nedavno napali dva mladića koji su čekali prevoz na stanici u Borči.

ТУКЛИ БРАЋУ ЗБОГ ЗВЕЗДИНЕ МАЈИЦЕ: Одређен притвор Н. С. И С. М. који су изазвали инцидент на стајалишту у Борчи

Foto M. Anđela

Oni se sumnjiče da su u Ulici Ivana Milutinovića od povređenog tražili da skine majicu sa obeležjem Crvene zvezde, a zatim njemu i njegovom bratu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela.

Kako smo saznali, osumnjičeni su prolazili automobilom pored stajališta u naselju Borča, kada su ugledali momke koji su čekali prevoz. Izašli su iz vozila i prvo tražili jednom od povređenih da skine Zvezdin dres, što on nije hteo da uradi. Tada mu je napadač zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku povredu, dok mu je drugi zadavao udarce rukama. Treće N.N. lice, čiji se identitet još utvrđuje tukao je drugog momka, inače brata oštećenog.

- Jedan od napadača je kod sebe imao i nož - kaže nam izvor upoznat sa slučajem.

- Na stanici su bila dva brata, od kojih je jedan pripravnik u PU Zemun. Nakon napada, osumnjičeni su se automobilom udaljili ka putu za Ovču, ali su operativnim radom borčanske policije pronađeni i uhapšeni. Jedan od povređenih mladića imao je rasekotinu na šaci desne ruke, a drugi razderotinu i ogrebotinu desnog lakta. Napadači su na sebi najverovatnije imali majice sa obeležjem suparničkog kluba.

Foto Tanjug

Oni su posle hapšenja saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, gde su u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela, a na teret im se stavlja teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Iz tog razloga, a da ne bi uticali na svedoke, predložen je i usvojen pritvor.

ČESTI NAPADI

NA levoj obali Dunava često su se u prošlosti dešavali napadi i tuče zbog navijačkih obeležja. Takođe, cela naselja prekrečena su grafitima i parolama podrške omiljenom klubu, što je često dovodilo do nemilih scena, uglavnom među pripadnicima mlađe životne dobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!