U NESREĆI MU POGINULI ROĐAK I NJEGOVA DEVOJKA: Pravosnažna presuda za saobraćajku u Ustaničkoj - Vozaču četiri meseca zatvora manje

S. J. M.

26. 04. 2024. u 17:16

APELACIONI sud smanjio je zatvorsku kaznu Pavlu Stoiljkoviću za četiri meseca, sa pet godina na koliko ga je osudio Viši sud u Beogradu na četiri godine i osam meseci.

У НЕСРЕЋИ МУ ПОГИНУЛИ РОЂАК И ЊЕГОВА ДЕВОЈКА: Правоснажна пресуда за саобраћајку у Устаничкој - Возачу четири месеца затвора мање

Foto: Pink/Printskrin

Stoiljković je oglašen krivim, jer je u Ustaničkoj ulici u Beogradu 2. oktobra 2021. godine vozeći automobil izazvao saobraćajnu nesreću  u kojoj su poginuli njegov blizak rođak Marko Stoiljković i devojka Ksenija Jovanović. On je tada imao 1,63 promila alkohola u krvi i vozio je brzinom od oko 109 kilometara na čas.

Apelacija je navela da je osnovano žalbom branilaca ukazano da je prvostepeni sud pogrešno kao otežavajuću okolnost na strani okrivljenog utvrdio i samim tim cenio činjenicu da se kritičnom prilikom nalazio u stanju alkoholisanosti. Zbog toga je kazna samnjena za četiri meseca. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori