PRESUDA O OČINSTVU UBRZO STIŽE POŠTOM: Završeno suđenje protiv Miroslava Ilića po tužbi Mirjane Antonović

V. N.

24. 03. 2022. u 06:57

U PALATI pravde u Beogradu juče je održano poslednje ročište po tužbi Mirjane Antonović protiv pevača narodne muzike Miroslava Ilića, koja tvrdi da je on biološki otac njenog sina Devina.

ПРЕСУДА О ОЧИНСТВУ УБРЗО СТИЖЕ ПОШТОМ: Завршено суђење против Мирослава Илића по тужби Мирјане Антоновић

Foto ATA Images

- Ne mogu ništa da vam kažem, jedino da je bilo održano ročište, i da će Viši sud doneti prvostepenu presudu, koja će strankama biti poslata poštom - izjavio je juče, za "Novosti", Mirjanin advokat Vilijam Paspalovski. - Kada budemo dobili presudu, saopštićemo je, a do tada ne mogu da iznosim detalje sa suđenja. Nakon dobijanja presude, stranke mogu da ulože žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom.

I Ilić, i Antonovićeva juče su stigli u sud u društvu svojih advokata, ali nisu želeli da daju izjave okupljenim novinarima povodom suđenja koje traje 14 godina. Podsetimo, Antonovićeva tvrdi da je bila Ilićeva ljubavnica pre 30 godina, dok je on bio u braku, kao i da ju je on ostavio kada je bila u osmom mesecu trudnoće sa njihovim sinom. Tražila je da se očinstvo utvrdi DNK analizom, ali kako to nije obavezujuće po zakonu u Srbiji, pevač nije dostavio svoj uzorak. U korist tužilje, svedočila je i folk zvezda Lepa Brena, koja je, kako tvrdi Mirjana, bila svedok njihove ljubavne afere, dok se Ilić, navodno, ranije branio pred sudijom da ga Antonićeva proganja decenijama.

Već danas će se nekadašnji ljubavnici ponovo sresti u sudnici, ali ovoga puta po tužbi Miroslava Ilića protiv Antonićeve, za povredu tajne postupka, jer je, kako tvrdi, u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

- Mirjana Antonović će danas u 10 časova biti saslušana pred Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal u Beogradu - rekao je njen advokat Paspalovski. - Ne znam tačno zbog čega, to ćemo i ona i ja znati kada čujemo optužbu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna