OBLJUBIO MALOLETNU ĆERKICU, DOBIO 20 GODINA: Potvrđena presuda za muškarca iz Bača, posle zatvora posebne mere

Lj. P.

04. 02. 2022. u 17:45

PRESUDA Višeg suda u Novom Sadu kojom J.K. (50) iz Plavne kod Bača, osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja maloletnog deteta postala je pravosnažna jer je Apelacioni sud potvrdio ovu sudsku odluku.

ОБЉУБИО МАЛОЛЕТНУ ЋЕРКИЦУ, ДОБИО 20 ГОДИНА: Потврђена пресуда за мушкарца из Бача, после затвора посебне мере

Foto: N. Skenderija/Depositphotos/Ilustracija

Pored zatvorske kazne, nad okrivljenim će se posle izdržane zatvorske kazne, kako navode u Višem sudu u Novom Sadu, sprovoditi i posebne mere predviđene Zakonom o posebnim merama za sprečavanje vršenja krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnim osobama.

On će po izlasku iz zatvora mora obavezno da se javlja policiji i Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. Pored toga zabranjeno mu je da posećuje mesta na kojima se okupljaju maloletne osobe, obavezno će morati da posećuje profresionalna savetovališta i ustanove, i slučaju da promeni prebivalište, boravište ili radno mesto obavezno će morati da obavesti nadležne službe, Ukoliko bude odlučio da putuje u inostranstvo, takođe će morati obavezno da obavesti.

Ovaj meštanin Plavne je bio uhapšen krajem marta 2020. godine, dok je bilo vanredno stanje zbog epidemije korona virusa i bio uveden policijski čas, pod sumnjom da je u porodičnoj kući pokušao da obljubi tada devetogodišnju ćerkicu, odnosno da je svojoj mlađoj ćerkici, skidao donji veš. Nemilu scenu je, navodno videla starija ćerka, koja je majci prepričala prizor koji je je znemirio i uplašio. Majka je odmah o svemu obavestila policiju koja ga je uhapsila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!