POGLEDAJTE KO JE DOČEKAO MIKU ISPRED PALATE: Nastavlja se suđenje, Aleksić stigao na pripremno ročište (FOTO)

S. J. M.

15. 11. 2021. u 12:06 >> 12:39

VLASNIK škole glume Miroslav Aleksić stigao je u Palatu pravde gde danas treba da mu se nastavi pripremno ročište pred suđenje povodom optužbi da je silovao i polno uznemiravao sedam polaznica te škole.

ПОГЛЕДАЈТЕ КО ЈЕ ДОЧЕКАО МИКУ ИСПРЕД ПАЛАТЕ: Наставља се суђење, Алексић стигао на припремно рочиште (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Ročište je zatvoreno za javnost.

Aleksić je na ročište došao iz kućnog pritvora u pratnji svojih advokata. NJegov advokat Zoran Jakovljević rekao je pre ulaska u sud da je njihov "sledeći korak da istraže tokove novca nevladinih organizacija koje fabrikuju afere silovanja".

- Podnećemo krivične prijave - rekao je Jakovljević.

On se na prethodnom ročištu 28. oktobra, kako su preneli advokati, kratko izjasnio da nije kriv, a detaljnu odbranu izneće na suđenju.

Ispred Palate pravde je mladić sa transparentom na kome piše "Verujem Mileni Radulović", koji je bio i kad je bilo prvo pripremno ročište. On je, kako kaže, samoinicijativno došao.

Ipak, radi se o članu NVO "Žene u crnom". Isti mladić bio je u prvim redovima među demonstrantima koji su želeli da prekreče mural generala Ratka Mladića u Beogradu.

Foto: S. J. M.

Podsećamo, NVO "Žene u crnom" poznata je po antisrpskim stavovima i tvrdnjama da su "Srbi u Srebrenici počinili genocid". 


BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)