ZATVOR ZBOG NEREDA POSLE UTAKMICE: Osuđeni jer su tukli fudbalske sudije

D. N.

15. 07. 2021. u 13:47

PRESUDOM Višeg suda u Požarevcu, Dragoslav Milošević (54) iz Trnjana osuđen je na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, a Srećko Virijević (44), takođe iz Trnjana, na sedam meseci, uslovno na godinu dana, zbog nasilničkog ponašanja.

ЗАТВОР ЗБОГ НЕРЕДА ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ: Осуђени јер су тукли фудбалске судије

FOTO: D.N.

Ove presude su pravosnažne, jer su izrečene na osnovu sporazuma o priznanju krivice kojeg su optuženi postigli sa višim javnim tužiocem. Incident zbog kog su osuđeni dogodio se 4. aprila ove godine u Trnjanu, nakon utakmice između domaćeg FK „Zemljoradnik 1932“ i gostujućeg FK „Vojvoda Milenko“ iz Kličevca.

Zbog nezdovoljstva rezultatom i suđenjem, ubrzo je na igralištu počela tuča, u kojoj je Milošević udario pesnicom pomoćnog sudiju, a Virijević glavnog, nanevši im lakše telesne povrede. Osim zatvorskih kazni, optuženima je izrečena i mera jednogodišnje zabrane prisustvovanja utakmicima u kojima igra FK „Zemljoradnik 1932“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove