TRI OSOBE TEŠKO, A 32 LAKŠE POVREĐENE: Za vreme minulih praznika u Južnobačkom okrugu dogodilo se 58 saobraćajnih nesreća

LJ.P.

05. 05. 2021. u 13:30

ZA VREME minulih praznika, odnosno u periodu od 29. aprila do 4. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 58 saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe teško, a 32 su lakše povređene.

ТРИ ОСОБЕ ТЕШКО, А 32 ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНЕ: За време минулих празника у Јужнобачком округу догодило се 58 саобраћајних несрећа

Arhiva

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodila se 41 saobraćajna nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teške, a osamnaest lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom praznika, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 2.267 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 111 vozača i 42 vozila, a zadržan je ukupno 31 vozač. Dvadesetdevet vozača zadržano je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a petorica među njima terete se za nasilničku vožnju, jer su, na području Vrbasa, Bečeja i Bačke Palanke vozili automobil, moped ili bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Dva vozača zadržana su zbog mogućnosti da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)