STEFAN (23) PODLEGAO POVREDAMA: Tragedija posle saobraćajne nesreće u Surčinu - Stradao na pešačkom, od siline udarca odletela mu patika

J.D.Lj.

24. 05. 2024. u 16:58

STEFAN Stanojević (23) podlegao je danas povredama koje je zadobio kada je na njega pre dve večeri u Surčinu naletelo vozilo "škoda", za čijim volanom je bio M. M. (31).

СТЕФАН (23) ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА: Трагедија после саобраћајне несреће у Сурчину - Страдао на пешачком, од силине ударца одлетела му патика

Foto: Fejsbuk/Stefan Stanojević

Sa teškim telesnim povredama on je prebačen u Urgentni centar, ali i pored svih napora lekara, od posledica unutrašnjeg krvarenja ubrzo je preminuo.

Stefan je, prema prvim nezvaničnim rezultatima iz istrage, udaren na pešačkom prelazu, a veruje se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina vozača "škode", sudeći po oštećenjima na njegovom automobilu. Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, posle obavljenog uviđaja, osumnjičenom odredila zadržavanje do 48 sati. Pored toga, dali su nalog i da se obavi saobraćajno-tehničko veštačenje vozila. 

Svedoci nesreće su ispričali da je udarac bio toliko jak, da su svi ostali u čudu da je Stefan uopšte davao znake života: 

- Udarac je bio toliko silan da je momku patika odletela sa noge - kaže jedan od očevidaca saobraćajne nesreće. - Prosto je čudo da je bio živ kada je Hitna pomoć izašla na lice mesta. Nažalost, ne zadugo, jer je podlegao povredama. 

Stefanova majka je, samo nekoliko sati pre nego što je njen on izgubio bitku za život, podelila na svom fejsbuk-profilu i na drugim na društvenim mrežama molbu da joj svi oni koji su u mogućnosti pomognu u teškim momentima i jave sve što znaju o incidentu, ali i o stanju njenog sina. Međutim, nedugo posle ove objave, počeli su da se nižu komentari u kojima prijatelji porodice, kao i drugi građani, izjavljuju saučešće. 


Vozač "škode" bio pod dejstvom alkohola?

OSUMNjIČENI M. M. je prema prvim informacijama iz istrage, odmah alkotestiran i utvrđeno je da je, u trenutku nesreće, bio pod dejstvom alkohola, odnosno da je imao oko 0,5 promila alkohola u krvi. Nakon što je Stanojević preminuo u Urgentnom centru, istragu ovog slučaja od Treće tužilaštva preuzelo je Više javno tužilaštvo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)