PREVOZIO 14 MIGRANATA, PA SLETEO SA PUTA: Troje poginulo, više povređenih kod Bujanovca

J. S.

20. 02. 2024. u 08:43

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Vranju, Novostima je potvrđeno da je R. R., državljanin Srbije (43), zadržan zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi jer je prevozio 14 migranata iz afričko-azijskih zemalja u vozilu marke BMV, kada je usled velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci.

ПРЕВОЗИО 14 МИГРАНАТА, ПА СЛЕТЕО СА ПУТА: Троје погинуло, више повређених код Бујановца

Foto: Shutterstock/Ilustracija

U teškoj saobraćajnoj nesreći stradale su tri osobe, a ostali povređeni su zbrinuti u zdravstvenim ustanovama. Povrede je zadobio i vozač.

Vozač automobila će sa krivičnom prijavom biti priveden dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!