ZVANIČAN IZVEŠTAJ: Najviše saobraćajnih nesreća u Zapadnobačkom okrugu na somborskim drumovima

J. L.

30. 01. 2024. u 10:43

NA području Zapadnobačkog okruga, koje je u nadležnosti Policijske uprave u Somboru, u proteklih nedelju dana dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba izgubila život, četiri su zadobile teške, a 11 lake telesne povrede.

ЗВАНИЧАН ИЗВЕШТАЈ: Највише саобраћајних несрећа у Западнобачком округу на сомборским друмовима

D.N.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i nasilničke vožnje po dva. Saobraćajna policija u Zapadnobačkom okrugu napisala je za nedelju dana 74 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdala je čak 614 prekršajnih naloga.

Najviše saobraćajnih nezgoda bilo je na teritoriji grada Sombora - šest. Jedna osoba je poginula, dve su zadobile teške telesne povrede, a osam je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a po jedan zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je po jedan vozač.

U opštini Odžaci prošle sedmice dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Kula zabeležene su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)