OVO JE ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Odlazi naš Deja, danas će biti sahranjen (FOTO)

S.BABOVIĆ

12. 12. 2023. u 07:36

DEJAN Pavlović (55) iz Aleksandrovca, žrtva teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila 9. decembra u mestu Lukavac kod Kruševca, biće sahranjen danas na groblju u Kožetinu.

ОВО ЈЕ ЖРТВА СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КРУШЕВЦА: Одлази наш Деја, данас ће бити сахрањен (ФОТО)

Foto:FB

- Veliki gubitak za porodicu, prijatelje, saradnike, Župu u celini - osvanulo je na FB grupi Nezavisne narodne novine RO, gde se objavljuju oproštaji i sećanja na preminule i stradale Župljane. - Odlazi naš Deja Bricin, umetnik, dizajner, frizer, muzičar, prijatelj i iznad svega drag čovek. Svi koji su se družili sa Dejom znali su za njegov svestrani talenat. Mnogi od prijatelja imaju na svojim zidovima ikone, slike, fotografije, ribe, lovačke trofeje. Kutije za vina, koje je Deja pravio, krase vitrine i police mnogih vinarija.

Foto:FB

U potresnoj objavi podseća se i da je Pavlović znao da "zasvira na gitari, bubnjevima, da je redovno odlazio u crkvu". Mnogima je "pravio frizure za venčanja, uz večite priče o lovu i ribolovu, koje je čuvao od deda Giće i oca Milena".

Opelo će se služiti u 13 sati, posle čega će biti sahrana na groblju u Kožetinu. Kako su „Novosti“ pisale, Pavlović je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 9. decembra na regionalnom putu Kruševac‒Aleksandrovac.

Bio je suvozač u putničkom vozilu "honda" beogradske registracije, koje je, iz za sada nepoznatih razloga, sletelo u kanal pored puta. Kako su „Novostima“ ispričali Kruševljani koji su se zatekli na mestu nesreće, nesrećni čovek davao je znake života, ali bilo je očito koliko su povrede teške.

- Bio je krvav i potpuno malaksao - naveli su izvori za „Novosti“, koje su kasnije preneli i drugi mediji. - Nažalost, preminuo je vrlo brzo. Ljudi nisu mogli da ga izvuku iz vozila, vatrogasci su to učinili.

Za volanom „honde“ je bila Pavlovićeva sestričina N. K. (24). U kolima je, kako su „Novosti“ objavile pre tri dana, bio i pas, zbog čega se istražuje mogućnost da je uneo pometnju u vožnji. Policija istražuje okolnosti koje su dovele do saobraćajne nesreće, uključujući i to da li je pas bio propisno transportovan. Posle tragedije na putu, pas se izgubio, a na društvenim mrežama objavljen je i apel da se nađe.

Očekuje se da krivična prijava zbog nesreće bude podneta u redovnom postupku.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA: Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)