DETALJI INCIDENTA U ŠKOLI U PEĆINCIMA: Dečaka slučajno pogodio gvozdenom kuglom, neće snositi posledice?

Novosti online

15. 09. 2023. u 14:57

PEĆINCE, ali i celu Srbiju, šokirala je vest da je u OŠ "Slobodan Bajić Paja" jedan učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА У ШКОЛИ У ПЕЋИНЦИМА: Дечака случајно погодио гвозденом куглом, неће сносити последице?

Foto D. N.

Kako saznaje Telegraf od meštana Pećinaca, upućenih u ovaj slučaj, drama se odigrala na igralištu škole, u sklopu časa fizičkog.

- Deca su bacala kugle i slučajno se dogodilo da je jedan dečak protrčao baš u trenutku kada je drugi bacio kuglu. Ta kugla ga je pogodila u glavu. Ali nit je ovaj namerno protrčao, nit ga je ovaj namerno pogodio. Delovalo je dramatično i strašno, ali se srećom završilo dobro - ispričala je žena upućena u incident.

Kako kaže, do njih su stigle dobre vesti - da je povređeni dečak stabilno i da neće imati nikakve posledice.

- Sankcije neće trpeti ni njegov drug, jer ga nije namerno povredio. I za njega je sve ovo bio veliki stres - dodaje izvor.

Podsetimo, dečak je operisan u Dečijoj klinici Tiršova.

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu