NOVI DETALJI PADA MLADIĆA (21) SA ČETVRTOG SPRATA U NOVOM SADU: Više verzija priče šta se zapravo desilo, policija i dalje istražuje

Lj.P.

14. 09. 2023. u 10:23

MLADIĆ star 21 godinu pao je nešto pre jedan sat po ponoći sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu.

НОВИ ДЕТАЉИ ПАДА МЛАДИЋА (21) СА ЧЕТВРТОГ СПРАТА У НОВОМ САДУ: Више верзија приче шта се заправо десило, полиција и даље истражује

Foto I. Marinković

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć, na pomenutoj adresi, lekarska ekipa je intervenisala pet minuta do jedan sat po ponoći, na poziv policije i vatrogasaca. Dvadesetjednogodišnjak je prevezen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV.

Zbog čega je došlo do nesreće i pod kojim okolnostima je dvadesetjednogodišnjak pao sa četvrtog sprata, još se utvrđuje. Naime, prema jednoj od pretpostavki mladić je spavao na simsu širine 30 centimetara, što su primetili građani i odmah alarmirali vatrogasce i policiju. Sada se može čuti i priča da je mladić navodno šetao po simsu i da je u jednom trenutku pao.

Vatrogasci su ispred zgrade počeli da postavljaju vazdušni jastuk, mladić je, međutim, pre nego što su to uradili, pao sa zgrade.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnostoi ovog događaja.

U Kliničkom centru Vojvodina kažu da je 14. septembra kolima Hitne pomoći dovezen pacijent H. A. (21) zbog povreda koje je zadobio prilikom pada.

- Reč je o teškim politraumatskim povredama, gde su vodeće povrede kičmenog stuba i karlice - navodi Siniša Knežević, portparol KCV. - Posle pregleda, laboratorijske i radiološke obrade indikovano je hospitalno lečenje. U ovom trenutku pacijent je hemodinamski stabilan, smešten u Urgentni centar KCV radi daljeg lečenja.

BONUS VIDEO: Snimci zgrade u Vršcu u kojoj je otac ubio ćerku pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)