"SINE MOJ, SA SOBOM SI ODNEO I DEO MENE": Potresna poruka majke dečaka stradalog od strujnog udara

Lj. P.

01. 08. 2023. u 10:27

POSLE tragedije koja je zadesila porodicu trinaestogodišnjaka, koji je preminuo od udara struje u Bačkoj Palanci, potresnom porukom na Fejsbuk profilu oglasila se dečakova majka.

СИНЕ МОЈ, СА СОБОМ СИ ОДНЕО И ДЕО МЕНЕ: Потресна порука мајке дечака страдалог од струјног удара

Jelena Ćosin

- Sine moj. Oči moje lepe. Anđele moj. Počivaj u miru. Sa sobom si odneo i deo mene. Uvek ćemo te voleti - napisala je neutešna majka na svom Fejsbuk profilu.

Dečak star 13 godina, koji je sinoć u Bačkoj Palanci nastradao od strujnog udara, prema nezvaničnim saznanjima, igrao se na ulici, kada je naleteo na žicu pod naponom.

Pretpostavlja se da je ispred kuće sa brojem 30 u Dositejevoj ulici, gde se nesreća dogodila, usled prošlonedeljnog nevremena došlo do oštećenja žica koje su, kako saznajemo, visile.

Nesreća se dogodila nešto posle 23 sata ispred kuće u kojoj, navodno, niko ne živi. Hitna pomoć je brzo intervenisala, a kako su za "Novosti" rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, poziv su primili u 23.12 sati, a lekarska ekipa je na terenu bila u 23.15 sati. S obzirom na to da su žice bile pod strujom visokog napona, pozvani su i vatrogasci i isključena je struja da bi se moglo prići detetu.

Medicinska ekipa Hitne pomoći je odmah krenula sa reanimacijom dečaka koja je trajala 40 minuta, ali nažalost, bez uspeha i mogli su samo da konstatuju smrt.

Osim trinaestogodišnjaka, tu se, kako saznajemo, navodno igralo još nekoliko dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)