VOZAČ mopeda teško je povređen oko 23 časa u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Starine Novaka i 27. marta u Beogradu.

Komentari (2)

Draža

03.04.2023. 08:22

Од када жене масовно возе аутомобиле, многе по својим личним правилима, Београд је постао опасан за мушкарце, децу, мачке, псе, птице, корњаче, и тд.. Видећемо хоће ли Бели успети да реше проблем који ни сви психолози и психијатри света не могу да реше..

zoran

03.04.2023. 10:09

Danas je obuka novih vozača komplikovanija i skuplja nego pre 20-ak godina ali se vidi da su današnji mlađi vozači izuzetno nespremni za učestvovanju u saobraćaju. Auto škole imaju tu nekog udela jer trče za profitom ali zakonodavstvo i saobraćajna milicija su glavni uzročnici ovakvom ponašanju mladih vozača jer saobraćajna milicija neradi svoj posao. Sprovode se akcije svaka 2-3 meseca u saobraćaju ali takav rad saobraćajne milicije treba da je svakodnevan a ne 3 dana svaka 3 meseca. I zakon treba da se primenjuje na SVE učesnike u saobraćaju bez obzira na političku opredeljenost ili " biznis" status pojedinaca.