KOMŠIJSKI PAS UJEO DETE: Detalji incidenta u Jakovu, devojčica (9) prolazila putem kad ju je životinja napala

Š.M.

13. 03. 2023. u 17:28

DEVETOGODIŠNjA devojčica lakše je juče povređena u surčinskom naselju Jakovo, kada je za nogu ugrizao vlasnički pas.

КОМШИЈСКИ ПАС УЈЕО ДЕТЕ: Детаљи инцидента у Јакову, девојчица (9) пролазила путем кад ју је животиња напала

Foto: Depositphotos/Ilustracija

Kako su "Novostima" rekli iz Hitne pomoći, ona je prevezena na Institut za majku i dete i nije životno ugoržena.

Kako smo saznali, vlasnički pas izašao je iz dvorišta u Ulici prote Stamatovića juče posle podne, dok je devojčica prolazila putem i ujeo je za nogu.

- Sve vreme sam u kontaktu sa policijom, srećom nije došlo do većeg incidenta - rekao je za naš list predsednik opštine Surčin Stevan Šuša. - Prema informacijama kojima raspolažem, pas je vlasnički i nalazio se u dvorištu kuće. Još se ne zna pod kojim je okolnostima izašao i napao dete. Ona je, najverovatnije, bila sama na ulici, jer živi u blizini. Zbog napada se i veoma uplašila.

Na terenu su odmah izašli organi reda, koji su pronašli u čijem je vlasništu pas.

- Tražio sam da tužilac naloži da Veterina preuzme psa, kako bi se utvrdilo da možda nema besnilo ili neku drugu bolest - kaže Šuša. - Biće obavljen i razgovor sa vlasnikom, kako bi se utvrdile sve činjenice. U Surčinu mnogi građani imaju ljubimce, pa apelujem da ih drže u ograđenom prostoru, posebno što ulicom svakodnevno prolazi veliki broj mališana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!