RODITELJI SA BEBOM SLETELI AUTOM U KANAL: Saobraćajna nesreća kod Kikinde (FOTO)

R. Š.

11. 01. 2023. u 12:54

AUTOMOBIL marke „hyndai I 20“, u kojem je bila mlada tročlana porodica sa bebom iz Kikinde, sleteo je jutros u kanal na putu između Kikinde i Bašaida, i na sreću niko nije teže povređen.

РОДИТЕЉИ СА БЕБОМ СЛЕТЕЛИ АУТОМ У КАНАЛ: Саобраћајна несрећа код Кикинде (ФОТО)

Foto: AMSS

To je prava sreća, jer se automobil u kanalu prevrnuo, ali su, po svemu sudeći, vazdušni jastuci sačuvali živote ovih ljudi. Sreća je pa u kanalu nije bilo ni vode. U automobilu su bili roditelji i njihova beba, mlađa od godinu dana, koja je ostala nepovređena, dok su otac i majka zadobili lake telesne povrede. Kako smo saznali u Opštoj bolnici u Kikindi, gde su sve troje pregledani, majka je zadobila lakše povrede glave i grudnog koša.

- Muškarac ima povređeno rebro i nadlakticu i biće upućen na ortopedski pregled i dijagnostiku u bolnicu u Zrenjanin pošto naša bolnica trenutno nema ortopeda. Beba, tačnije odojče je dobro i ono je za kućno lečenje. Otac i majka deteta imaju lake telesne povrede i nadamo se da će oboje biti dobro – rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici u Kikindi.

Nezgoda se dogodila nešto pre osam sati, kada je žena (31), koja je vozila automobil, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal pored puta. Auto je s kolovoza sletelo kod kod naselja Vincaid. Prvu pomoć putnicima su pružili vozači koji su tuda prolazili i oni su pozvali policiju i Hitnu službu.

- Policija je obavila uviđaj na licu mesta i utvrđuje okolnosti koje su dovele do nezgode. Svo troje putnika brzo je prebačeno u bolnicu na pregled – potvrđeno je u Policijskoj upravi Kikinda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu