KARAPANDŽIĆ NAG I BOS PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Belivukov čovek dovezen dezorijentisan, sa brojnim modricama

J.D.Lj.

02. 01. 2023. u 11:53

U BEOGRADSKI Urgentni centar rano jutros, sa brojnim povredama po telu, primljen je Boris Karapandžić, zvani Karapandža, član klana Veljka Belivuka.

КАРАПАНЏИЋ НАГ И БОС ПРИМЉЕН У УРГЕНТНИ ЦЕНТАР: Беливуков човек довезен дезоријентисан, са бројним модрицама

Foto: N. Skenderija

On je u bolnicu dovezen bez dokumenata, nag i bos i potpuno dezorijentisan, te se sumnja da je bio pod dejstvom alkohola i opijata.

Prema nezvaničnim informacijama, Karapandžić je došao do jednog stana na Voždovcu. Odatle je i odvezen u Urgentni centar, ali se još uvek ne zna ko ga je doveo i ostavio u bolnici. nakon pregleda, on je hospitalizovan i njemu su konstatovane lakše povrede po licu i telu, u vidu modrica, pa se veruje da ga je neko pretukao. Nije, međutim, životno ugrožen.

O slučaju je obaveštena i policija koja istražuje nemili događaj, a Karapandžić nije želeo da otkrivao detalje i šta mu se tačno dogodilo.

Inače, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku Belivukovog klana kojem se sudi za brojna ubistva i druga krivična dela pred Specijalnim sudom u Beogradu, ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića Aleksandra Vavića, nekadašnjeg vođe Alkatraza na Karaburmi 2013. Sudi mu se i za demoliranje kluba "Komitet" 2018. Tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogvicom, u saobraćajnoj nesreći usmrtio je pešaka - deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije krivično gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Ipak, svojevremeno je osuđivan i zbog droge i oružja.

BONUS VIDEO: UHAPŠENA DVOJICA TERORISTA SA FRANCUSKE POTERNICE: Policija upala u kamp za migrante kod Subotice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)