SAMO SE ČUO TUP UDARAC Svedoci teške nesreće u Kragujevcu: Na pešačkom prelazu bez svesti je ležala devojčica

Novosti online

08. 12. 2022. u 10:42

TEŠKA saobraćajna nezgoda dogodila se u ranim jutarnjim časovima u Kragujevcu, kada je putničko vozilo oborilo devojčicu starosti 13 godina, prilikom prelaska pešačkog prelaza u jednoj od najprometnijih ulica.

САМО СЕ ЧУО ТУП УДАРАЦ Сведоци тешке несреће у Крагујевцу: На пешачком прелазу без свести је лежала девојчица

Foto: N.Ž.

- Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica, okrenuo sam se i video jeziv prizor. Mala devojčica nepomično je ležala na kolovozu, a zatim je izašao i vozač iz automobila koji se držao za glavu.

Nekoliko nas je prišlo da pomogne devojčici dok nisu stigli lekari - kazao je za RINU jedan od očevidaca.

Sa teškim telesnim povredama devojčica (13) je prebačena u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu, gde će detaljno bitni dijagnostikovane povrede.

Saobraćaj kod tržnog centra Plaza, u vreme trajanja uviđaja kretao se usporeno.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla