PRONAĐENO TELO ŽENE PORED PUTA: Tragedija u Sremu

Novosti onlajn

29. 11. 2022. u 15:04

BEŽIVOTNO telo osamdesetdvogodišnje V. J. iz Martinaca pronađeno je danas pored puta između tog mesta i Laćarka, a kako nezvanično saznaju mediji, sudeći prema prvim rezultatima istrage, nju je neko pregazio i pobegao sa mesta nesreće.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ЖЕНЕ ПОРЕД ПУТА: Трагедија у Срему

Nenad Živanović

- Nesrećnu staricu pronašao je jedan prolaznik jutros oko 9 časova i obavestio policiju koja je izašla na teren gde su zatečeni ostaci plastike, verovatno od branika i fara automobila, tako da postoji osnov sumnje da je neko kolima naleteo na nju a zatim pobegao sa mesta nesreće. Na to ukazuju i povrede koje su bile vidljive na telu starice - priča izvor.

Kaže da je o svemu obavešteno nadležno javno tužilaštvo koje je pokrenulo postupak rasvetljavanja ovog nesrećnog slučaja.

- Po nalogu tužioca telo nesrećne starice prebačeno je u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a policija nakon obavljenog uviđaja polako "sastavlja kockice" i utvrđuje sa kog bi vozila mogli biti ostaci na mestu nesreće. Nakon rasvetljavanja svih okolnosti koje su dovele do nesreće moći će da se pronađe i eventualni izvršilac ovog krivičnog dela za kojim policija intenzivno traga - objašnjava sagovornik.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Dvojezične državne škole sve traženije, a jedna se uskoro otvara i u Beogradu na vodi!