ZRENJANINAC NA AUTO-PUTU BEOGRAD–SUBOTICA VOZIO U SUPROTNOM SMERU: Mora da plati 120.000 dinara i 300 sati rada u javnom interesu

Lj.P.

18. 11. 2022. u 13:00

POLICIJA u Južnobačkom okrugu je prethodnog dana iz saobraćaja isključila 14 vozača i tri vozila, a zadržano je pet vozača, dva zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja, a dva zbog nasilničke vožnje.

ЗРЕЊАНИНАЦ НА АУТО-ПУТУ БЕОГРАД–СУБОТИЦА ВОЗИО У СУПРОТНОМ СМЕРУ: Мора да плати 120.000 динара и 300 сати рада у јавном интересу

FOTO:mup

Za nasilničku vožnju tereti se vozač traktora u Baču koji je vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu, kao i Zrenjaninac koji je, na auto-putu Beograd–Subotica, vozio kolovoznom trakom namenjenoim vozilima u suprotnom smeru. On je u skraćenom prekršajnom postupku kažnjen sa 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i tri stotine časova rada u javnom interesu. Ostali zadržani vozači će biti privedeni sudiji za prekršaje.

Policijska uprava u Novom Sadu je 17. novembra na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 447 saobraćajna prekršaja.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a tri lakše povređene.

U istom periodu na području Grada Novog Sada dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške, a jedna lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)