OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA KOD VLADIMIRACA: Vraćala se s rođendana, dečko sedeo pored nje kada se zakucala u banderu

Novosti online

10. 10. 2022. u 17:41

TINEJDžERKA Ana I. (19) nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vladimircima kod Šapca, kada se sa svojim dečkom vraćala sa rođendanske proslave.

ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД ВЛАДИМИРАЦА: Враћала се с рођендана, дечко седео поред ње када се закуцала у бандеру

Foto Printscreen/Instagram

Podsetimo, njih dvoje su automobilo prvo udarili u drva koja su bila naslagana pored puta, nakon čega su zavšili pored puta i zakucali se u banderu.

 
 

- Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Od siline udarca vozilo je izvalilo betonsku banderu - objasnio je izvor i dodao da je za volanom vila Ana, dok je njen momak bio na mestu suvozača.

Prijatelji nastradale devojke od nje se opraštaju na društvenim mrežama potresnim porukama.

Foto Printscreen/Instagram

 


- Srećo moja počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, volim te najviše na svetu. Najdraža, volim te, počivaj u miru - napisano je na njenim slikama.
 

Foto Printscreen/Instagram

 

Meštani su ispričali da ih je probudio stravičan udarac i da su zatekli jeziv prizor na mestu nesreće, dok su ljudi po ulici trčali u pokušavali da pomognu devojci i mladiću.


BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA: Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)