OPŠTA TUČA NA SVADBI U MIONICI: Svatovi se pobili sa radnicima obezbeđenja, sedam povređenih

B. PUZOVIĆ

06. 09. 2022. u 08:54

ZBOG tuče sa obezbeđenjem jednog svečanog restorana u Mionici, svadbeno veselje preselo je mladencima i svatovima.

ОПШТА ТУЧА НА СВАДБИ У МИОНИЦИ: Сватови се побили са радницима обезбеђења, седам повређених

D.N.

U sukobu i metežu, u kom su učestvovali i mladoženja i njegov otac, povređeno je sedmoro svatova, od kojih je jedan, zbog teških povreda, zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu.

Gost na svadbenom veselju G. K. u jednom trenutku, dok se veselio, razbio je čašu, pa ga je, nezvanično saznajemo, obezbeđenje restorana, koje je inače angažovao vlasnik restorana, opomenulo da to ne čini. Međutim, on se potom popeo na stolicu, pa su ga radnici obezbeđenja, najverovatnije M. J. i L. M. izveli iz sale, te odveli u toalet.

- G. K. je tvrdio da je tada zadobio dva udarca otvorenom šakom u glavu i telo – ističe svat koji nije želeo da mu se pominje ime. - Obezbeđenje je posle toga iz sale izvelo i gosta D. B., koji se pobunio zbog postupka prema njegovom prijatelju. Posle se D. B. žalio da su ga dva puta ošamarili. Kad su saznali šta se dogodilo, revoltirani svatovi su došli u hol svečane sale, ispred toaleta, pa je nastalo guranje i koškanje sa obezbeđenjem.

Neko je u gužvi, saznajemo nezvanično, radnika obezbeđenja M. J. udario pesnicom u lice. Obezbeđenje je pokušalo da savlada gosta koji je pesnicom udario njihovu kolegu, ali istovremeno i da odbiju nasrtaje revoltiranih svatova. Međutim, tada je nagrnula veća grupa zvanica...

- U tuči sa obezbeđenjem su učestvovali i mladoženja M. D. i njegov otac D. D. – ističe izvor blizak istrazi. - Obezbeđenje se zatim povuklo, sve vreme držali su vrata, kako gosti ne bi mogli da izađu iz restorana. Kad su svatovi razbili staklo na ulaznim vratima, radnici obezbeđenja pobegli su u nepoznatom pravcu. U međuvremenu stigla je policija, a veselje je posle kraće pauze nastavljeno...

Bruji Mionica

- Umesto da nam po lepom u sećanju ostane svadbeno veselje na kom smo bili zvanice, sve ćemo pamtiti po incidentu koji nije morao da se dogodi i o kojem bruji Mionica – kažu svatovi. - Ako je gost razbio čašu, ili se popeo na stolicu, to ne bi trebalo da bude razlog da ga obezbeđenje tuče, što je izazvalo po nama opravdan gnev svatova, pa i samog mladoženje i njegovog oca. Sve je moglo da se, smatramo, reši na lep način, a ne batinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!