TRAGEDIJA: Ovo je devojčica (11) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Nevesinja (FOTO)

Novosti online

06. 09. 2022. u 08:46

JEDANAESTOGODIŠNjA devojčica iz Konjica, koja je u subotu teško povređena u saobraćajnoj nesreći u selu Luka kod Nevesinja, preminula je jutros dva sata nakon ponoći.

ТРАГЕДИЈА: Ово је девојчица (11) која је погинула у саобраћајној несрећи код Невесиња (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Ovu informaciju su potvrdili iz SBK Mostar. 

-  Nažalost, preminula je noćas oko 2 sata na Odelu za intenzivnu jedinicu neurohirurške anestezije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. 

Kako "Avaz" nezvanično saznaje, radi se o N. S. iz Konjica. Devojčica je bila u poseti rodbini u selu Luka, a automobil kojim je upravljao S. G. naleteo je na nju dok je šetala putem.

Foto: Fejsbuk

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje je naredio obdukciju tela. 

Podsetimo, nakon ukazane pomoći u nevesinjskoj bolnici devojčica je hitno prevezena u SKB Mostar, gde je nažalost, usled teških povreda, uprkos naporima lekara, izgubila bitku za život.

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)