POZNATO STANJE MAJKE I BEBE POVREĐENIH U TEŠKOJ NESREĆI: Žena i dete smešteni u bolnicu nakon što su kolima sleteli u kanal

Lj. P.

23. 08. 2022. u 09:46

ŽENA i njena beba stara četiri meseca, povređene u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći kod Gajdobre, nalaze se u Urgentnom centru KCV u Novom Sadu, odnosno Institutu za zdravstvenu zaštitu dece.

ПОЗНАТО СТАЊЕ МАЈКЕ И БЕБЕ ПОВРЕЂЕНИХ У ТЕШКОЈ НЕСРЕЋИ: Жена и дете смештени у болницу након што су колима слетели у канал

Foto: D. N.

- U Urgentni centar Univerzitetskog Kliničkog centra Vojvodine, 22. avgusta primljena je pacijentkinja J. A. (1991) zbog teških povreda zadobijenih u saobraćajnom traumatizmu - navode u PR službi KCV. - Posle sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći, pacijentkinja je izrazito teškog opšteg stanja smeštena na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, gde se prati opšte stanje, hemidinamska optimizacija uz stalne mere intenzivnog lečenja.

Njena četvoromesečna beba je sa lakšim povredama na lečenju u Dečjoj bolnici.

Prema rečima dr Andree Đuretić, portparola ove zdravstvene ustanove, dete je smešteno na odeljenje hirurgije, stabilno je, i ostaje da se prati.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak, nešto pre 20 časova na izlazu kod Gajdobre, kada je audi za čijim je volanom bila J. A. iz još nepoznatih razloga sleteo s puta u kanal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini