UŽAS U OBRENOVCU: Motociklista pokosio saobraćajnog policajca, pa pobegao

Novosti online

11. 08. 2022. u 12:16

SAOBRAĆAJNI policajac A.L. (26) teško je povređen kada ga je sinoć, dok je obavljao svoj posao na ulici u Obrenovcu, kako se sumnja namerno udario motociklista i pobegao.

УЖАС У ОБРЕНОВЦУ: Мотоциклиста покосио саобраћајног полицајца, па побегао

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 23 sata u Ulici Zabranski put dok je policajac stajao na ulici i kontroslisao saobraćaj.

 - Motociklista se kretao zabranskim putem iz pravca Save ka raskrsnici koja je na oko kilometar od tog mesta. Kako sam čuo policajac je bio sa koleginicom koja je pokušala da zaustavi motociklistu ali je on prošao i kako se sumnja namerno udario policajca koji je stajao na ulici - rekao je izvor upoznat sa slučajem. 

On je  dodao da je motociklista nastavio kretanje i pobegao sa mesta nezgode.

- Nesrećni policajac zadobio je teške telesne povrede i prevezen je na VMA, gde mu je konstatovan prelom noge - rekao je naš sagovornik. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

Kilometarske kolone na auto putu Beograd Nis - karambol nakon sudara dva kamiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)