JEDINO ŠTO ZNAMO JESTE DA NJEGA VIŠE NEMA: Vladimirova majka očajna posle pronalaženja njegovog tela

Lj. P.

27. 07. 2022. u 09:30

TELO Vladimira P. (18) iz Gložana kod Bačke Palanke, za kojim se tragalo od nedelje, kada je nestao, ronioci Žandarmerije su pronašli u Dunavu, nedaleko od njegovog doma, u ponedeljak kasno po podne.

ЈЕДИНО ШТО ЗНАМО ЈЕСТЕ ДА ЊЕГА ВИШЕ НЕМА: Владимирова мајка очајна после проналажења његовог тела

Foto: Društvene mreže

Još su nepoznate okolnosti pod kojima se tragedija desila, a nalaz obdukcije bi trebalo da bude poznat danas.

U porodici nesrećnog mladića, tuga, bol i neverica zbog mladog ugašenog života. Ni oni ne znaju kako se desila nesreća, a po selu se, kako kažu, mogu čuti razne priče.

- Zaista ne znam šta se desilo tamo na Dunavu - skrhana bolom kazuje Vladimirova majka Dana.

- Neko govori da se utopio slučajno, neki pominju samoubistvo. Dok ne dobijemo nalaz sa obdukcije, može samo da se nagađa i pretpostavlja. Tamo na Dunavu je bio sam i niko ne može sa sigurnošću reći šta je bilo.

Vladimirov odlazak na reku biciklom njegovima nije bio neuobičajen, jer u blizini, kako dalje priča njegova majka, imaju vikendicu, i znao je i ranije tamo da odlazi.

- Da li je možda stao samo da se osveži i malo bude pored reke i upao u vodu, ili je imao neke druge namere, zaista u ovom trenutku ne znamo - kaže očajna majka. - Jedino što znamo jeste da njega više nema.

Foto Ilustracija, J. J. Baljak

Iako je Vladimir posle razvoda roditelja živeo sa ocem, prema rečima njegove majke, često je dolazio kod nje i sve je funkcionisalo dobro, iako nisu živeli zajedno.

- Vladimir je završio trogodišnju školu za kuvara, ali mu se taj poziv nije dopao i radio je sa ocem - kazuje majka, dodajući da je i ranije preko raspusta radio.

Pojedini prijatelji nesrećnog mladića, međutim, kažu da su primetili da je Vladimir poslednjih meseci bio tužan i neraspoložen, a razlog za to je navodno razočaranje u ljubav. Navodno je zbog raskida sa devojkom popio i neke lekove.

- Sada samo možemo da nagađamo šta se desilo - kaže Vladimirov poznanik.

- Velika je tragedija, jer je bio dobar, lepo vaspitan mladić i dobar drug. Verujemo da je reč o nesrećnom slučaju.

Vladimir će danas u 17 časova biti sahranjen na mesnom groblju u Gložanu.

STVARI PRONAĐENE NA OBALI

NEDUGO posle Vladimirovog nestanka, na obali Dunava su pronađeni njegov bicikl, telefon i stvari. Pored policije, u potragu za njim su se bili uključili i njegovi drugari, koji su čamcem pretraživali Dunav do Begeča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!